Communicatie op z’n Frans

Illustratieserie voor social media

Laurrence

“Janna heb ik leren kennen via een gezamenlijke vriend wiens getekend portret ik bijzonder geslaagd vond. Allang liep ik met het idee om een zakelijke Facebook pagina te starten, maar ik kon geen goede fotografie hiervoor vinden.

Toen is het idee geboren om mijn woorden in tekeningen te laten vertalen door Janna. Janna was meteen enthousiast en ging lekker aan de slag. Ze maakte diverse voorstellen, die we daarna uitvoerig bespraken en aanpasten. Ze luisterde aandachtig naar mijn wensen en kwam altijd snel terug met frisse nieuwe ideeën.

Het resultaat mag er zijn: 12 prachtige tekeningen die iedere maand de cover van Laurrence zullen sieren. Ik ben er trots op en ben Janna enorm dankbaar voor haar inzet. Ik beveel haar dan ook van harte aan elke ondernemer die zijn boodschap niet direct in fotografie kan omzetten en voor een gepersonaliseerde aanpak kiest.”
Laurence Blairon

Zie Facebook page van Laurrence
Gabriella van der Linden schreef de begeleidende teksten.

 

Laurrence
Laurence Blairon vertaalt en hertaalt Nederlands naar het Frans. Dat wil zeggen: letterlijk de tekst vertalen maar ook de cultuur die in zakelijke communicatie van belang is.

Rol
Illustrator

Jaar
2014

Granddepart_v04
Doelgericht_v04
Melkwijn_v03
Vakantie_v04
03_Klanten_bereiken_v07
04_Veilig_v04
05_Schoolfrans-v04

Natuurtheater ‘n Bries

Logo, flyer, plattegrond, site

’n Bries

Logo ontworpen voor ’n Bries waarbij ik de betekenis van een briesje combineer met de kernwoorden van Bart en Joke: “Bomen, wind, theater, fantasie, eenvoud, de wind voelen, zintuigen… bijvoorbeeld een paardenbloem. Ook belangrijk: schetsachtig, een tekening.” De letters met inkt getekend zodat boom en letters visueel bij elkaar passen en licht cursief aangezien het waait in het logo.
De flyer hebben we zó gemaakt dat de kinderen na de voorstelling op eigen gelegenheid naar het natuureiland kunnen. En om de natuur om andere wijze te ervaren: recept met brandnetelsoep en -thee.

 

’n Bries
‘n Bries speelt buiten theatervoorstellingen en geeft natuurworkshops aan kinderen van groep 4, 5 en 6. Deze natuurprojecten zijn heel fantasierijk en met humor opgezet. Bart van Lieshout en Joke Olthaar zorgen dat de deelnemende kinderen met een bredere blik op de wereld van het eiland afkomen. Naast dat ze veel lol hebben en een hele leuke ervaring rijker zijn. Meer weten? www.nbries.nl

Rol
Illustrator, grafisch vormgever, webdesigner

Jaar
2012, 2013, 2014

Theater_nBries_Logo

nBries-natuurproject-brienenoord-eiland-totaal

nBries-natuurproject-rotterdam

nBries-theater_plattegrond

nBries-theater-natuur-project-foto

nBries-theater-natuur-project-recepten

nBries-natuurproject-brienenoord-eiland