Zorg-en-welzijn_Janna-Kool_Mensgericht-boxed2

Mensgerichte zorg in beeld

Duurzaam dokteren, positieve gezondheid, vergrijzing… De zorg- en welzijnswereld is flink aan het veranderen. Dit biedt kansen om te innoveren en veroorzaakt onrust. Een goede tekening brengt in één oogopslag het verhaal helder over.

Mogelijkheden > Kosten > Contact >

Mogelijkheden met illustratie

De visie van de organisatie of afdeling helder in beeld draagt bij aan een versterking van het imago. Waar gaat onze zorg / welzijn over? Wat is de kern van het verhaal?

Serie illustraties voor: individueel-, gezins- en relatietherapeut Wilma Boumans

Therapie-relatie-gezin-individueel

 

In één tekening uw product of dienst verbeeld. Afbeeldingen verhogen de conversie van websites, blogs en diverse social media. Adequate illustraties zijn goed voor de klantenbinding, maken uw bedrijf zichtbaarder en versterken van het imago. Wat zijn uw producten of diensten? En hoe visualiseer je wat dat oplevert voor (potentiële) cliënten?

Tekening voor: massagetherapeut Annemarie Sweep

Annemarie-Sweep_Massagetherapie

 

Breng helder de werkwijze of het stappenplan in beeld en mensen weten waar zij aan toe zijn. Een helder, lichtvoetig en oprecht beeld van de (toekomstige) situatie geeft houvast, zorgt voor duidelijkheid en kan zelfs inspireren. Klanten weten beter wat ze kopen, medewerkers hanteren veranderingen beter en patiënten stellen minder vragen aan hun verzorger.

Plaatje: Verschillende stappen in het proces in kwaliteitsverbetering. Djazzo begeleidt o.a. bij ‘MVO in de Zorg’.

Tekening_werkwijze_Djazzo_rgb_1000px-hoog
Heeft u een wetenschappelijke tak binnen de organisatie? Is het de bedoeling dat medewerkers en klanten kunnen begrijpen wat u aan ingewikkelde informatie heeft ontdekt? Schema’s en grafieken zijn vaak handige hulpmiddelen. Illustraties verhelderen, verluchtigen en maken een tekst toegankelijker.

Zie hier wetenschappelijk bewezen dat patiënten bijsluiters van medicijnen beter begrijpen en naleven als pictogrammen zijn gebruikt in de uitleg.

Uitlegplaatje: Ariane Lelieveld verduurzaamt gebouwen op verschillende niveau’s.

Tekening_Duurzame-woningen_72dpi
Elke week een reactie op de actualiteit. Binnen of buiten de organisatie. Versterk de binding met medewerkers of klanten.

Intern: bijvoorbeeld een interview met collega hersteld van een burn out “Mijn hoofd en lichaam werkten niet meer samen”. Of een bericht over omgang met zwangerschap binnen de organisatie.

Extern: bijvoorbeeld een bericht over nieuw onderzoek naar zwangerschap of de oorzaken van burn outs.

Zorg-welzijn_Burn-out_zwanger
Één beeld zegt meer dan duizend woorden. Heldere plaatjes brengen de stof tot leven èn mensen onthouden informatie beter. Bijvoorbeeld verwerkt in een hand-out of publicatie voor een training, workshop en opleiding.

Illustratie: in opdracht van Anke Welten. ADD is een interessante concentratie stoornis. Hoe is het om ADD te hebben? Add en Anke: “Add is de personificatie van een bijzondere eigenschap die Anke vaak in de weg zit maar met wie zij ook veel heeft geleerd.”

Add-Anke

Kosten en abonnementen

U kunt uw klant veel zeggen met beeld, meer dan met woord. Zorgt u voor continuïteit in de beeldtaal van uw project of organisatie dan maakt uw klant die zich eigen en verbindt zich er aan. Zo’n beeldtaal kan ik voor u op maat ontwikkelen in een heldere en toegankelijke tekenstijl.

Een kernachtige tekening

Enkele-tekening-300-900

In één oogopslag uw product of dienst verbeeld. Als uitlegplaatje, logo of beeldmerk voor uw organisatie, project of afdeling.

Graag contact hierover! >

1 per week; 4 per maand

abonnement-vier-illustraties-per-maand

Elke week een illustratie bij een interview. Of een beeldcolumn reagerend op een gebeurtenis. Met als doel: meer betrokkenheid van medewerkers bij de organisatie. Of als versterking van de klantenbinding.

Ah, leuk idee! Ik mail even >

Serie illustraties

serie-twaalf-tekening

In één keer een serie tekeningen is verhoudingsgewijs minder werk en dus goedkoper. Bijvoorbeeld als u een boek publiceert of u wilt elke maand een illustratie posten aanhakend op verschillende thema’s in het jaar (lente, valentijnsdag, moederdag, zomervakantie etc.).

Ja, ik heb interesse >

De kleine letters

Op de illustraties zijn de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse ontwerpersbond (BNO) van toepassing en ik gebruik onderstaand contract voor terugkerende opdrachten.

Algemene Voorwaarden > Illustratie contract >

Contact

Vanuit Rotterdam en Haarlem teken ik meer dan tien jaar voor onder meer: Gemeente Rotterdam, Juridisch Platform, Drift (Dutch Research Institute for Transisions) en kleinere welzijnsorganisaties.

Anderen over Janna: “… Ik waardeer haar scherpte, en haar vermogen om ingewikkelde situaties eenvoudig en krachtig te visualiseren.” en “Ze luisterde aandachtig naar mijn wensen en kwam altijd snel terug met frisse nieuwe ideeën.” Aanbevelingen >

Wat betekent uw product/dienst voor mensen?
Janna’s nummer: 06-16377058
Email: ‘mail [at] jannakool . nl’.
Skype: janna_kool

Janna neemt contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

De vraag of opmerking die ik heb is:

Naam:

Email (sowieso invullen aub):

Mens of robot? Hieronder staat:
captcha