Aanbevelingen

Janna maakte een tekening voor me waardoor ik onmiddellijk snapte waar ik mee bezig was. Door haar heldere communicatiestijl, met name door op een nieuwsgierige manier echt belangrijke vragen stellen, kreeg ze de essentie boven water. Ik waardeer haar scherpte, en haar vermogen om ingewikkelde situaties eenvoudig en krachtig te visualiseren. Van Harte Aanbevolen!

Joost Burger, is een grijze vriendelijke nerd en creatief denker, zie joostburger.nl

…Toen is het idee geboren om mijn woorden in tekeningen te laten vertalen door Janna. … Ze luisterde aandachtig naar mijn wensen en kwam altijd snel terug met frisse nieuwe ideeën. … Ik ben er trots op het resultaat en ben Janna enorm dankbaar voor haar inzet.

Laurence Blairon, is Franse tekstschrijver, redactioneel vertaler / hertaler en webredacteur bij Laurrence Facebookpagina

Door het stellen van de juiste vragen heeft Janna met haar illustratie de kern van mijn werk in beeld gebracht. Haar werk is verhelderend en geeft energie. Nogmaals bedankt Janna!

Martine Teirlinck, maakt kennis zichtbaar en adviseert in communicatie martineteirlinck.nl

Janna maakt niet alleen mooi visueel werk, maar is ook nog eens prettig om mee samen te werken! Ook vind ik het erg fijn dat ze duurzaamheid belangrijk vindt. Ik heb nu een mooi logo waar ik nog jaren mee vooruit kan en een groene roodharige illustrator in mijn netwerk die ik iedereen kan aanbevelen!

Priscilla Sharon Thé, is PR-coach en trainer met respect voor Moeder Aarde

Janna heeft een logo ontworpen voor “de Grijze Kanarie” een vertelwedstrijd voor ouderen. Duidelijk,stijlvol en met veel humor. Ze bewerkte de flyer van de “stichting Verhalenfontein” voor het volgende vertelseizoen, tot grote tevredenheid.

Hermine van Helden, is voorlezer en cursusleider bij o.a. de Verhalenfontein en de Grijze Kanarie

Janna heeft voor mij websites gemaakt, waar ik trots op ben. Janna heeft goed uitgevraagd wat ik wilde, een goed plan van aanpak opgesteld en dat vervolgens consistent uitgevoerd. Site ontwerp en specifieke illustraties getuigen van creativiteit en de typische ‘Janna’ – stijl, die ik bewonder. Aan te bevelen!  

Nico Kool, is projectmanager en interim manager zie kool.nl