Communicatie op z’n Frans

Communicatie op z’n Frans

Illustratieserie voor social media

Laurrence

“Janna heb ik leren kennen via een gezamenlijke vriend wiens getekend portret ik bijzonder geslaagd vond. Allang liep ik met het idee om een zakelijke Facebook pagina te starten, maar ik kon geen goede fotografie hiervoor vinden.

Toen is het idee geboren om mijn woorden in tekeningen te laten vertalen door Janna. Janna was meteen enthousiast en ging lekker aan de slag. Ze maakte diverse voorstellen, die we daarna uitvoerig bespraken en aanpasten. Ze luisterde aandachtig naar mijn wensen en kwam altijd snel terug met frisse nieuwe ideeën.

Het resultaat mag er zijn: 12 prachtige tekeningen die iedere maand de cover van Laurrence zullen sieren. Ik ben er trots op en ben Janna enorm dankbaar voor haar inzet. Ik beveel haar dan ook van harte aan elke ondernemer die zijn boodschap niet direct in fotografie kan omzetten en voor een gepersonaliseerde aanpak kiest.”
Laurence Blairon

Zie Facebook page van Laurrence
Gabriella van der Linden schreef de begeleidende teksten.

 

Laurrence
Laurence Blairon vertaalt en hertaalt Nederlands naar het Frans. Dat wil zeggen: letterlijk de tekst vertalen maar ook de cultuur die in zakelijke communicatie van belang is.

Rol
Illustrator

Jaar
2014

Granddepart_v04
Doelgericht_v04
Melkwijn_v03
Vakantie_v04
03_Klanten_bereiken_v07
04_Veilig_v04
05_Schoolfrans-v04