Zin in Beeld

Zin in Beeld

Quotes met tekeningen, verzameld op uw evenement.

Te gebruiken als verslag, relatiegeschenk of vrolijke reminder. In samenwerking met Gwendoline Haslinghuis (Schrijfpaleis010.nl).

Janna Kool en Gwendoline Haslinghuis van Schrijfpaleis010.nl speuren op uw evenement naar zinnen die hen intrigeren. Gwendoline stelt vragen, Janna tekent. Zin in beeld? Dan interviewen zij de volgende. Originele randprogrammering met intrigerend duurzaam resultaat: een serie tekeningen met uitspraken over een thema, persoon of bijeenkomst, bijvoorbeeld te gebruiken als verslag of relatiegeschenk.

Download de flyer voor Zin in beeld op uw:

Voorbeelden hierboven:

  • Wekelijkse netwerkbijeenkomst, drie voorbeelden van uitspraken aldaar.
  • Afscheidsborrel van een gebieds- en infrastructuurontwikkelaar, actief in Den Haag. Zin in Beeld is gevraagd om tijdens de borrel quotes te illustreren. De Zin in Beelden zijn na afloop ingezet als nieuwsjaarskaarten naar de mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van stedelijk gebied.
  • Thema Kerst tijdens een Rotterdamse Kerstmarkt. Ted Eggink houdt niet van Kerst. Gwendoline had doorgevraagd over haar antipathie. Ik heb haar quote verbeeld in deze illustratie.