Zin in Beeld

Quotes met tekeningen, verzameld op uw evenement.

Te gebruiken als verslag, relatiegeschenk of vrolijke reminder. In samenwerking met Gwendoline Haslinghuis (Schrijfpaleis010.nl).

Janna Kool en Gwendoline Haslinghuis van Schrijfpaleis010.nl speuren op uw evenement naar zinnen die hen intrigeren. Gwendoline stelt vragen, Janna tekent. Zin in beeld? Dan interviewen zij de volgende. Originele randprogrammering met intrigerend duurzaam resultaat: een serie tekeningen met uitspraken over een thema, persoon of bijeenkomst, bijvoorbeeld te gebruiken als verslag of relatiegeschenk.

Download de flyer voor Zin in beeld op uw:

Voorbeelden hierboven:

  • Wekelijkse netwerkbijeenkomst, drie voorbeelden van uitspraken aldaar.
  • Afscheidsborrel van een gebieds- en infrastructuurontwikkelaar, actief in Den Haag. Zin in Beeld is gevraagd om tijdens de borrel quotes te illustreren. De Zin in Beelden zijn na afloop ingezet als nieuwsjaarskaarten naar de mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van stedelijk gebied.
  • Thema Kerst tijdens een Rotterdamse Kerstmarkt. Ted Eggink houdt niet van Kerst. Gwendoline had doorgevraagd over haar antipathie. Ik heb haar quote verbeeld in deze illustratie.

Communicatie op z’n Frans

Illustratieserie voor social media

Laurrence

“Janna heb ik leren kennen via een gezamenlijke vriend wiens getekend portret ik bijzonder geslaagd vond. Allang liep ik met het idee om een zakelijke Facebook pagina te starten, maar ik kon geen goede fotografie hiervoor vinden.

Toen is het idee geboren om mijn woorden in tekeningen te laten vertalen door Janna. Janna was meteen enthousiast en ging lekker aan de slag. Ze maakte diverse voorstellen, die we daarna uitvoerig bespraken en aanpasten. Ze luisterde aandachtig naar mijn wensen en kwam altijd snel terug met frisse nieuwe ideeën.

Het resultaat mag er zijn: 12 prachtige tekeningen die iedere maand de cover van Laurrence zullen sieren. Ik ben er trots op en ben Janna enorm dankbaar voor haar inzet. Ik beveel haar dan ook van harte aan elke ondernemer die zijn boodschap niet direct in fotografie kan omzetten en voor een gepersonaliseerde aanpak kiest.”
Laurence Blairon

Zie Facebook page van Laurrence
Gabriella van der Linden schreef de begeleidende teksten.

 

Laurrence
Laurence Blairon vertaalt en hertaalt Nederlands naar het Frans. Dat wil zeggen: letterlijk de tekst vertalen maar ook de cultuur die in zakelijke communicatie van belang is.

Rol
Illustrator

Jaar
2014

Granddepart_v04
Doelgericht_v04
Melkwijn_v03
Vakantie_v04
03_Klanten_bereiken_v07
04_Veilig_v04
05_Schoolfrans-v04

Visualiseren van juridische dienstverlening

Deze opdracht hield in: het visualiseren van juridische dienstverlening in heel Nederland. Het Juridisch Platform uit Amsterdam is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en ontslagbegeleiding. Zij bieden professionele rechtshulp aan werknemers en ambtenaren. Ik heb illustraties gemaakt voor banners en flyers.

Nu ook met Pro Deo advocaten waar nodig en mogelijk.

Mijn ontwerpen:

  • illustratieve banner, samen met Kristina Fransbach. Visualiseren van de landelijke dekking van JP,
  • portret van de telefoniste van het Juridisch Platform als banner voor de website,
  • een flyer voor meer bekendheid en
  • een knop voor Pro Deo hulp.