Zorg-en-welzijn_Janna-Kool_Mensgericht-boxed2

Mensgerichte zorg in beeld

Duurzaam dokteren, positieve gezondheid, vergrijzing… De zorg- en welzijnswereld is flink aan het veranderen. Dit biedt kansen om te innoveren en veroorzaakt onrust. Een goede tekening brengt in één oogopslag het verhaal helder over.
U kunt uw klanten veel zeggen met beeld, meer dan met woorden alleen. Zodra u zorgt voor een eenduidige beeldtaal binnen uw project of organisatie dan maakt uw klant deze visuele taal zich eigen en verbindt zich er aan. Zo’n beeldtaal kan ik voor u op maat ontwikkelen in een heldere en toegankelijke tekenstijl.

Mogelijkheden > Werkwijze en kosten > Contact >

Mogelijkheden met illustratie en animatie

De (nieuwe) visie of werkwijze helder in beeld draagt bij aan een grotere betrokkenheid intern en extern. Wat vinden we belangrijk als organisatie? Hoe verbeteren we ons werk?

Zelforganisatie en kwaliteit leveren binnen de zorg; deze animatie voor Djazzo.nl dat zien.


 

In één tekening uw product of dienst verbeeld. Afbeeldingen verhogen de conversie van websites, blogs en diverse social media. Adequate illustraties zijn goed voor de klantenbinding, maken uw bedrijf zichtbaarder en versterken van het imago.

Wat doet uw product of dienst voor klanten?

Tekening voor: therapeut Wilma Boumans

Wilma Boumans - therapeut

 

Heeft u een wetenschappelijke tak binnen de organisatie? Wilt u dat medewerkers en klanten begrijpen wat u heeft ontdekt? Schema’s en grafieken zijn vaak handige hulpmiddelen om data inzichtelijk te maken. Illustraties daarentegen verhelderen, verluchtigen en maken een tekst toegankelijker.

Zie hier wetenschappelijk bewezen dat patiënten bijsluiters van medicijnen beter begrijpen èn naleven als er pictogrammen zijn gebruikt in de uitleg.

Uitlegplaatje: Ariane Lelieveld verduurzaamt gebouwen op verschillende niveau’s.

Tekening_Duurzame-woningen_72dpi
Elke week een reactie op de actualiteit. Binnen of buiten de organisatie. Versterk de binding met medewerkers of klanten.

Intern: bijvoorbeeld een interview met collega hersteld van een burn out “Mijn hoofd en lichaam werkten niet meer samen”. Of een bericht over omgang met zwangerschap binnen de organisatie.

Extern: bijvoorbeeld een bericht over nieuw onderzoek naar zwangerschap of de oorzaken van burn outs.

Zorg-welzijn_Burn-out_zwanger
Één beeld zegt meer dan duizend woorden. Heldere plaatjes brengen de stof tot leven èn mensen onthouden informatie beter. Bijvoorbeeld verwerkt in een hand-out of publicatie voor een training, workshop en opleiding.

Illustratie: in opdracht van Anke Welten. ADD is een interessante concentratie stoornis. Hoe is het om ADD te hebben? Add en Anke: “Add is de personificatie van een bijzondere eigenschap die Anke vaak in de weg zit maar met wie zij ook veel heeft geleerd.”

Add-Anke

Werkwijze en kosten

Mijn werkwijze: context, wensen en eisen op een rij, offerte, schetsen, overleg over schetsen, evt. aanpassing, akkoord schetsen, uitwerken ontwerp, overleg over uitwerken ontwerp, evt. aanpassing ontwerp, akkoord ontwerp en afronding.
De kosten hangen af van uw wensen. Denk bij een serie illustraties aan zo’n € 900,- en animaties zullen snel richting € 3.000,- gaan.

Wilt u meer weten?

De kleine letters

Op de illustraties zijn de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse ontwerpersbond (BNO) van toepassing en ik gebruik onderstaand contract voor terugkerende opdrachten.

Algemene Voorwaarden > Illustratie contract >

Contact

Stempel_Janna_KoolVanuit Rotterdam en Capelle aan den IJssel teken ik meer dan tien jaar voor onder meer: Gemeente Rotterdam, Juridisch Platform, Drift (Dutch Research Institute for Transisions) en kleinere welzijnsorganisaties.

Anderen over Janna: “… Ik waardeer haar scherpte, en haar vermogen om ingewikkelde situaties eenvoudig en krachtig te visualiseren.” en “Ze luisterde aandachtig naar mijn wensen en kwam altijd snel terug met frisse nieuwe ideeën.” Aanbevelingen >

Wat betekent uw product/dienst voor mensen?
Janna’s nummer: 06-16377058
Email: ‘mail [at] jannakool . nl’.
Skype: janna_kool

Janna neemt contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

[contact-form-7 id=”1980″ title=”Zorg contact”]