Groene portomonnee

Groene beurs

Wat een partij duurzame markten en groene beurzen in september!

En meer:

01-09-2015, Duurzame Dinsdag in Den Haag
Voor de 17e keer verzamelt Duurzame Dinsdag alle duurzame ideeën uit de samenleving. De Duurzame Dinsdag koffer, vol met initiatieven van particulieren, bedrijven, jong en oud, wordt op 1 september aangeboden aan het kabinet. Iedereen kan weer initiatieven indienen via www.duurzamedinsdag.nl. Door jouw idee in te dienen bepaal je met anderen de boodschap aan het kabinet hoe wij met zijn allen tot een duurzamere samenleving kunnen komen.

08-09-2015, Kauwkost Debat 2 in Haarlem
Passie voor voedsel? Heldergroen en Slow Food ook! Een prikkelende reeks debatten die je uitdaagt je ideeën en opvattingen over voedsel eens stevig te herkauwen.
Drie debatten nemen je mee door de keten: van boer, via markt naar consument.  Debat 2: De afzetmarkt – Out of the box.

09-09-2015, Techcomlight event in Rotterdam
Kennis delen: ontwerpen, bouwen en leven met daglicht.

09-09-2015, Nationaal Energie Congres in Utrecht
Het Energieakkoord is ruim een jaar oud. Tijd om de tussentijdse balans op te maken. Waar staat Nederland met de energietransitie?

13-09-2015, GREENfair in Utrecht
Je vindt er milieuvriendelijke en eerlijke artikelen, op het gebied van mode, wonen, eten en meer!

19-09-2015, Social Start-up Day in Utrecht
Ben jij sociaal ondernemend ingesteld? Loop jij rond met een geweldig idee, maar vraag je je af hoe je dat idee moet omzetten in een businessplan? Of sta jij al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar wil je weten hoe je de volgende klant binnenhaalt? Young & Fair biedt jou workshops van experts aan om de dingen te leren die jij als duurzame ondernemer in de dop nodig hebt.

21 tot 25-09-2015, Dutch Green Building Week op meerdere locaties
Van 21 tot en met 25 september 2015 vindt de vijfde editie van de Dutch Green Building Week plaats. Deze lustrum-editie staat volledig in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling. Het thema van 2015 is “Groene Uitdaging”.

23-09-2015, Bespaartour 2015 in Utrecht
Collectief energie besparen

24 tot 26-09-2015, Springtij Forum 2015 op Terschelling
Op het Springtij Forum op Terschelling komen jaarlijks 400 ambitieuze beslissers uit het bedrijfsleven, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s, overheden, consumenten en burgers om met elkaar de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie te delen. Sessies en workshops vinden plaats op bijzondere plekken, zoals in een historische loods, in een duinpan, een kerkje of op het strand. Een intens driedaags programma waarbij je gegarandeerd duurzame inspiratie, kennis, energie opdoet en waarin je je netwerk kunt versterken en vergroten.

30-09-2015, De Weidetop in Amsterdam
De biodiversiteit van ons Nederlandse weidelandschap staat centraal. Hoe zorgen we er samen voor dat hoogwaardige zuivelproductie samen gaat met weidevogels, vlinders en bloemen in de weide? – met Kening & Vogelbescherming

Bron tweede serie beurzen: nieuwsbrief van Groene Zaken