Happy Planet Professionals

Creatieve en groene en zelfstandige netwerken

Als creatieve, groene, roodharige, zelfstandige werk ik graag samen met andere: creatieven, groenen en zelfstandigen. De haarkleur is van ondergeschikt belang. Waar vind ik creatieve, groene, zelfstandige netwerken?

De creatieven via de BNO.nl, de groenen via Happy Planet Professionals en de lokale zelfstandigen via NetwerkVersterking in Rotterdam.

Creatieve, groene, zelfstandige netwerken

“Ik werk vaak alleen. Hoe kom ik aan mijn opdrachten? Waar kan ik sparren met gelijkgestemden?”

Als zelfstandige is het handig om een netwerk om je heen te hebben.

Als mens überhaupt…

De creatieven

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers, de BNO, is een vereniging van ontwerpers. Ik ben al jaren lid. Zij lobbyen bij de politiek, informeren leden over zakelijke zaken en meer. Via de BNO kwam ik bij een intervisiegroep van verschillende ontwerpers. Wij helpen onszelf doordat we elkaar helpen. Een paar keer per jaar komen we (online) bij elkaar.

Heel fijn om onze strubbelingen en successen in het creatieve ondernemerschap met elkaar te delen!

BNO logo

De groenen

Happy Planet Professionals is een beweging van maatschappelijk bewuste zelfstandige professionals die willen bijdragen aan een betere wereld. Wij nemen onze verantwoordelijkheid door de daad bij het woord te voegen en elkaar en anderen te inspireren dat ook te doen. Happy Planet Professionals maken het verschil namelijk:

  • minimale footprint
  • maximale positieve impact
  • inspireren elkaar en anderen
  • we trekken gezamenlijk op

Happy Planet Professionals

De lokale zelfstandigen

Geïnspireerd op BNI richtte twee zelfstandigen meer dan tien jaar geleden de NetwerkVersterking op in Rotterdam. De groep komt elke week een uurtje (online) bij elkaar om met een strakke agenda de nieuwste zaken te delen, te sparren en voor elkaar rond te kijken naar nieuwe kansen. Zo helpen we elkaar aan nieuwe business.

Zo hebben we eens het ‘Vooruitkijkontbijt’ georganiseerd, voor de afwisseling.

Vooruitkijk ontbijt met de netwerkversterking Rotterdam

Dit zijn al mijn creatieve en groene en zelfstandige netwerken in Rotterdam en daarbuiten.

Doe je mee?