Infograpic over de energierekening voor het cursusboek van het Rotterdams Milieucentrum

Energierekening in beeld

Hoe zit het nou met die rekening? We krijgen geld van de overheid, we kunnen besparen, maar hoe is de opbouw van de rekening? Hier zie je je energierekening in beeld.

Voor het Rotterdams Milieucentrum maakte ik, samen met Mimi Slauerhoff, Frans Debets, Kristina Fransbach en het Rotterdams Milieucentrum, in deze infographic. Zo zijn de energiekosten inzichtelijk in één oogopslag. En je ziet dat besparen op stroom en gas de rekening beperkt beïnvloed. Des te beter dat de overheid een deel compenseert via de belastingen.

Deze infographic staat in het cursusboek voor Rotterdamse milieucoaches. Dit boekje staat vol met bespaartips in huis en is de opbouw van de energierekening in beeld. De cursus Milieucoach is gratis. De cursussen gaan over energiebesparen en duurzaamheid in huis ook en het betrekken van uw (mede-)bewoners. Dus de cursus Milieucoach is ook uiterst geschikt voor leden van Vereniging van Eigenaren en huurders!

Dit seizoen ontvingen nieuwe milieucoaches hun certificaat, zie Rotterdams Milieucentrum bericht 11 oktober 2021! Zie meer informatie over de cursussen: www.opzuinig.nl

Zie hier alle tekeningen en infographics voor het cursusboek